بهترین دانشگاههای ترکیه برای پزشکی


بهترین دانشگاههای ترکیه برای پزشکی

b4_5gyi.jpg

بهترین دانشگاههای پزشکی ترکیه

بهترین دانشگاههای پزشکی ترکیه

حرفه پزشکی در دنیا و نیز در ترکیه یکی از معتبرترین شغل هاست. قبولی و  تحصیل در ترکیه در رشته ی پزشکی که رویای بسیاری از دانشجویان است، کاری دشوار است. دانشجویانی که قصد تحصیل پزشکی در ترکیه را دارند، باید بتوانند در آزمون های ورودی دانشگاه ها نمرات بالایی را کسب کنند. رشته پزشکی علاوه بر دانشگاه های دولتی در بعضی از دانشگاه های خصوصی نیز موجود است اما پذیرش در این دانشگاه ها نیز نیازمند کسب نمرات بالا می باشد.
دانشجویانی که واجد شرایط برای تحصیل در رشته پزشکی باشند، پس از یک دوره تحصیلی شش ساله عنوان پزشک عمومی را دریافت می کنند. در این مقاله از سایت پروان آکادمی قصد داریم به این موضوع و معرفی بهترین دانشگاه های پزشکی ترکیه بپردازیم. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

 

دانشگاه های معتبر پزشکی در ترکیه

  • دانشگاه حاجت تپه

دانشگاه حاجت تپه دانشگاهی دولتی است که در شهر آنکارا واقع شده و از نظر عملکرد تحصیلی، رتبه برتر دانشگاهی را در ترکیه به خود اختصاص داده است. این دانشگاه با استانداردهای بین المللی بالا در بین دانشگاه های جهانی ترکیه در رتبه چهارم قرار دارد. به همین ترتیب، دانشکده پزشکی آن در پارامترهای US News برای پزشکی بالینی امتیاز بالایی داشه و نیز رتبه 5 را در همکاری بین المللی پزشکی بالینی دارد.

 

  • دانشگاه استانبول

دانشگاه استانبول از برترین دانشگاه های پزشکی ترکیه، یک موسسه دولتی برجسته و قدیمی ترین و باسابقه ترین دانشگاه ترکیه می باشد که در استانبول مستقر است. دانشکده پزشکی دانشگاه استانبول در سال ???? تاسیس شده است. این دانشگاه، بر اساس شاخص های US News در زمینه همکاری های بین المللی پزشکی جراحی در رتبه 7 قرار دارد.

 

بهترین دانشگاههای پزشکی ترکیه

 

  • دانشگاه آنکارا

دانشکده پزشکی دانشگاه آنکارا در سال ???? تاسیس شد و به عنوان اولین دانشکده پزشکی ترکیه مشهور است. در دانشگاه آنکارا رشته پزشکی به هر دو زبان ترکی و انگلیسی ارائه می شود. دانشگاه آنکارا همچنین چندین برنامه بین المللی از جمله برنامه های اراسموس و مولانا را برای دانشجویان پزشکی خود ارائه می دهد.

 

  • دانشگاه اژه

دانشکده پزشکی دانشگاه اژه در ترکیه با بیش از نیم قرن سابقه، یکی از قدیمی ترین و برترین دانشگاه های پزشکی ترکیه است. هدف آن آموزش محققان و مولدانی است که نسبت به واقعیت های کشور و جهان حساس هستند. این دانشگاه دولتی در شهر ازمیر واقع شده است.
رشته های پزشکی این دانشگاه در سه بخش علوم پزشکی پایه، علوم پزشکی بالینی و علوم پزشکی جراحی دسته بندی می شوند. پزشکی بالینی آن یکی از بهترین های منطقه محسوب می شود. در حال حاضر، دانشگاه اژه به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های جهانی در آسیا مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس US News، این کشور در بین موسسات مختلف ترکیه رتبه 16 را دارد.

 

  • دانشگاه مارمارا

دانشگاه مارمارا با سابقه ای طولانی، با حدود ???? هیئت علمی و بیش از ?? هزار دانشجو از موسسات عالی برجسته ایست که در شهر استانبول قرار گرفته است. رشته پزشکی در این دانشگاه به دو زبان انگلیسی و ترکی ارائه می شود. این دانشکده همچنین به دلیل تحقیقات پزشکی بالینی با رتبه ?? در منطقه، شناخته شده است. شما عزیزان جهت دریافت پکیج آموزش زبان ترکی می توانید وارد سایت پروان آکادمی شوید.

 

  • دانشگاه دوکوز ایلول

دانشگاه دوکوز ایلول یک موسسه نسبتاً تازه تاسیس است که تاریخ تاسیس آن به سال ???? برمی گردد. این دانشگاه مستقر در ازمیر با ?? دانشکده خود از جمله دانشکده پزشکی، معروف است. دانشکده پزشکی به همراه سایر دانشکده های علوم پزشکی در پردیس ?nciralt? مستقر است. فارغ از پرورش دانش آموختگان برجسته، این دانشکده اولین دانشکده ای بود که در سال 1997 از روش یادگیری مبتنی بر مسئله استفاده کرد.

 

بهترین دانشگاههای پزشکی ترکیه

 

سخن نهایی درباره بهترین دانشگاه های پزشکی ترکیه

پزشکی در ترکیه در سطح بین المللی بسیار مورد توجه است. بسیاری از دانشگاه های ترکیه دارای رتبه بالایی در سطح بین المللی هستند و شهرت جهانی دارند.بیشتر دانشگاههای ترکیه به زبانهایی غیر از زبان ترکی مانند انگلیسی تدریس می کنند و روش تدریس آنها مانند دانشگاههای آمریکا و اروپا است، بنابراین بسیاری از دانشجویان خارجی این کشور را برای تحصیل انتخاب می کنند.
شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت و تحصیل رشته پزشکی در ترکیه و همچنین تهیه پکیج های آموزش زبان ترکی می توانید وارد سایت پروان آکادمی شده و از خدمات این مرکز بهره مند گردید.

 

 

 

آیا با فواید باور نکردنی شیره انگور برای سلامتی آشنا هستید


شیره انگور: فواید، موارد استفاده، حقایق تغذیه ای و هشدارها

 

شیره انگور نوعی شیره انگور ملایر است که با مخلوط کردن با ارده کنجد در صبحانه مصرف می شود. علاوه بر اینکه در وعده صبحانه مصرف می شود، برای فواید دیگری نیز مصرف می شود. فواید شیره انگور برای کم خونی مفید است، برای بارداری مفید است و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

 

شیره انگور چیست ؟

یکی از چیزهای مهم در مورد آگاهی از سلامتی ما و دوران مدرنیته، کشف مجدد مواد عالی مانند دوشاب  است. شیره انگور یا دوشاب، غذایی باستانی است که به دلیل خواص مغذی و طعم دلپذیرش محبوبیت زیادی دارد. قبل از استفاده از شکر، شیره انگور ملایر در سراسر دریای مدیترانه و به ویژه یونان بسیار رایج بود، نه تنها به عنوان یک شیرین کننده، بلکه به عنوان یک درمان ویژه برای بیماری ها شناخته شده بود.

 

طعم شیره انگور اصل شیرین با کمی ادویه و عطر آن تند، قوی و فوق العاده وسوسه انگیز است. این محصول عالی از جوشاندن  انگور در حرارت کم به مدت طولانی به دست می آید. این نسبتاً گران است زیرا فرآیند تولید طولانی است و محصول نهایی نسبت به حجم انگور ها بسیار کم خواهد شد. بافت آن کاملاً شبیه سرکه بالزامیک قدیمی است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستید، مطمئناً با شیره انگور ملایر انار آشنایی دارید و می توانید از شیره انگور استفاده کنید.

این محصول مایع چسبناک شیرین سرشار از انرژی، کلسیم و آهن است. خواص آن شامل آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A، C و B و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم و منیزیم است. بدن ما قندهای طبیعی موجود درشیره انگور ملایر را نیز به راحتی متابولیزه می کند.

بدون تردید قیمت شیره انگور اصل یا همان شیره انگور ملایر به نسبت انواع کیفیت های موجود در بازار متفاوت است. به طور کلی شیره انگور اصل فقط به محصولی که به صورت محلی و غیر صنعتی تولید شده باشد، می گویند.

 

شیره انگور ملایر در انواع دسر ها و میان وعده ها

 

جفت های درخشان این شیرین کننده فوق العاده سالم شامل فرنی / گرانولا، ارده کنجدی، سالادهای تازه، سبزیجات پخته شده، سالاد میوه، بستنی، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبیا است. آشپزهای خانگی از آن در سس های گوجه فرنگی معطر استفاده می کنند. آن را با ادویه های گرم مانند دارچین، میخک و جوز هندی و حتی با شکلات تلخ ترکیب کنید. اغلب در غذاهای یونانی در غذاهای خوش طعم استفاده می شود - طعم لذیذ آن برای تقویت سس هایی که گوشت بره و خوک و همچنین ماهی را همراهی می کنند استفاده می شود.

 

رایج ترین استفاده از این شربت شیره انگور برای تهیه انواع شیرینی مانند موستالوریا (پودینگ انگور) و موستوکولورا (کلوچه های انگور) در ماه های پاییز است. دایان کوچیلاس (یک نویسنده شگفت‌انگیز کتاب آشپزی یونانی) در این پست وبلاگ به ما توصیه می‌کند که «اگر دستور اصلی یک فنجان شکر و یک فنجان شیر، آب یا آبمیوه است، به جای شکر از بهترین شیره انگور ملایر استفاده کنید.

 

شیره انگور چه مزایایی دارد؟

 

فواید شیره انگور که برای بسیاری از بیماری ها مفید است:

 

  • از استخوان ها محافظت می کند: به دلیل اینکه منبع خوبی از کلسیم است، ساختار استخوان را تقویت می کند. همچنین به داشتن دندان های سالم کمک می کند. توانایی عضلات برای انقباض را افزایش می دهد. در برابر بیماری های استخوانی به ویژه در زنان در دوران یائسگی محافظت می کند.
  • برای سلامت جنسی مفید است: به تولید سالم هورمون های جنسی کمک می کند. میل جنسی را افزایش می دهد و در نتیجه از سلامت جنسی محافظت می کند.
  • مفید برای یبوست: تسکین دستگاه گوارش از جمله فواید شیره انگور است. معده و روده را آرام می کند
  • برای خون مفید است: به لطف آهن از کم خونی جلوگیری می کند. به تامین یک سوم نیاز روزانه بدن به آهن کمک می کند. همچنین باعث افزایش خون در بدن می شود.

 

مصرف شیره انگور اصل در دوران بارداری

 

به دلیل داشتن مواد معدنی فراوان، فوایدی را در دوران بارداری و شیردهی به همراه دارد. آرام اعصاب و دوری از استرش و تشویش ناشی از مسمویت های غذایی که ویار برا مادران به همراه می آورد، با خوردن شیره انگور ملایر و حذف غذاهای صنعتی در دوران بارداری ، مادران را از شر فشارهای جسمی و روانی رها می سازد.

 

 

برای دردهای قاعدگی مفید است

 

 در برخی موارد، درد قاعدگی به دلیل کمبود آهن رخ می دهد. شیره انگور با آهن در محتویات درد. علاوه بر این، مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگیری می کند. به این ترتیب می توان دردهای قاعدگی را تسکین داد. همچنین از ماهیچه های رحم محافظت می کند.

 

  • باعث رشد سالم سلول ها می شود: به هر نحوی که شده ترمیم سریع و آسان بافت پوست را فراهم می کند.
  • افزایش تشکیل گلبول های قرمز خون: سیستم ایمنی را تقویت می کند.

 

 

سایر فواید مصرف شیره انگور اصل

 

  • باعث رشد می شود: به ویژه برای کودکان در سنین رشد و تکامل مفید است. به لطف مواد معدنی و ویتامین ها باعث رشد سالم می شود.
  • از سیستم عصبی محافظت می کند: به لطف محتوای منیزیم، حجم کلسیم را در اعصاب و عروق خونی متعادل می کند و اعصاب را آرام می کند.
  • مفید برای سردرد و خستگی: حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، خستگی. سردرد را تسکین می دهد.

 

تاثیرات ویژه شیره انگور در بدن

 

 برای باز شدن  رگ ها مفید است و هر نوع گرفتگی را بهبود می بخشد. همچنین این ماده جادویی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.دوشاب اشتها را باز می کند و غذای شما را با طعم عالی خود در جایگاه نوشیدنی سر سفره لذت بخش تر خواهد کرد.

 

فواید شیره انگور برای پوست چیست؟

 

  • از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت می کند.

 

  • از پیری زودرس جلوگیری می کند. ظاهر جوان تری را فراهم می کند.

 

  • برای پوست در برابر اثرات منفی الکل و سیگار مفید است.

 

چگونه باید شیره انگور مصرف کرد؟

 

  • شیره انگور را می توان به روش های مختلف مصرف کرد.

 

  • اگر برای کم خونی استفاده شود، می توان هر روز صبح یک یا دو قاشق غذاخوری معده خالی مصرف کرد. این باعث افزایش تولید آهن می شود. از کم خونی جلوگیری می کند.

 

  • در زندگی روزمره می توان با مخلوط کردن با ارده کنجد در صبحانه مصرف کرد.

 

آیا شیره انگور لاغر کننده است؟

 

  • شیره انگور ملایر معمولاً نوعی شربت است که از میوه انگور به دست می آید.
  • منبع خوبی از کربوهیدرات و کلسیم است.
  • می توان آن را به روش های مختلف مصرف کرد.
  • اگر تا حدی با دقت مصرف شود، مهم نیست.
  • اما اگر شیره انگور ملایر به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن کم کنید.
  • این می تواند باعث افزایش وزن شود، به خصوص زمانی که همراه با نان فراوان مخلوط با ارده کنجد برای صبحانه مصرف شود.

 

به عبارت دیگر، شیره انگور ملایر با چه غذاهایی مصرف می شود، تا حدی بسیار مهم است.

برخی از افراد با اضافه کردن به لیست رژیم غذایی خود از آن استفاده می کنند. آنها به جای مصرف قند، شیره انگور ملایر را برای تامین کلسیم و کربوهیدرات بدن مصرف می کنند.

در این صورت هم مصرف قند کاهش می یابد و هم کلسیم در اختیار بدن قرار می گیرد.

 

مضرات شیره انگور چیست؟

 

عوارض جانبی مانند سوء هاضمه، نفخ یا اسهال در صورت مصرف زیاد دیده می شود. اما نگارنده این مقاله تا کنون ندیده یا نشنیده است که کسی با مصرف شیره انگور دچار عاره ای شود. به نظر ما نسبت دادن بیماری ها در عصر مدرن به مصرف غذاهای ارگانیک، از جمله ایده هایی تاریکی است که با پذیرش جمعی جوامع بشری به حقیقت می پیوندد! ناخودآگاه جمعی بشر با هر اطلاعاتی که تغذیه شود، به شرط پذیرش توده مردم می تواند بر آن ها حکمرانی کند.

اگر جز افرادی هستید که باور دارند مصرف حبوبات باعث ایجاد اختلالات گوارشی می شود، یا اینکه پذیرفته اید که عسل طبیعی حساسیت زا است و یا معده خود را از خوردن میوه های خام به دستور پزشکان کور دل محروم گذاشته اید، باید به شما بگوییم که راهی ساده و در عین حال سخت برای تغییر این الگوی جمعی پیش روی دارید!

کافیست که یک دروه چند روزه یا نهایتا چند ماهه را به سم زدایی و برون ریزی های فیزیکی حاصل از انباشست سموم کشنده شیمیایی اختصاص دهید و تحت هر شرایطی و هر نوع دردی به خوردن غذاهای طبیعی ادامه دهید و حتی نوک سوزن از هیچ ماده غذایی کارخانه ای تغذیه نکنید. پس از آن به زندگی سالم سلامی دوباره به تندرست اجدادمان در زمین خواهید کرد.

 

خرید شیره انگور

 

اگر با دانستن تمام فواید شیره انگور خانگی تصمیم به خرید شیره انگور گرفته اید، ما به شما یک پیشنهاد ویژه خواهیم داد! آن هم خرید شیره انگور عسلی ملایر از فروشگاهی است که لینک آن در این قسمت قرار داده شد. با اطمینان بهترین شیره انگور ایران را از این فروشگاه تهیه نمایید.

آیا از خواص درمانی شیره انگور اصل خبر دارید


جدای از خوردن شیره انگور آن برای صبحانه، می توانید به جای خرید شیره انگور ملایر آماده که متخصصان پزشکی به دلیل خاصیت آهن سازی آن توصیه می کنند، شیره انگور خود را نیز درست کنید.شیره انگوری که در خانه درست می کنید باعث می شود همه ملاس های شناخته شده را فراموش کنید. چگونه شیره انگور ملایر را در خانه درست کنیم؟ بیا با هم کاوش کنیم...

 

از بسیاری از میوه‌ها برای تهیه ملاس استفاده می‌شود که برای بیماری‌های سینه مانند سرفه و سرماخوردگی که بسیار رایج هستند، مخصوصاً در ماه‌های زمستان بسیار مفید است. ملاس که متخصصان مصرف آن را هر روز صبح یک قاشق غذاخوری توصیه می کنند، درمان هزار و یک مشکل است. در میان ملاس های تولید شده در آناتولی در پایان هر تابستان، انگور که قند طبیعی بیشتری دارد، غذای ایده آل برای ملاس است. شیره انگور ملایر فواید بسیاری برای سلامتی دارد، از خواص خون‌سازی تا جلوگیری از خطر عفونت. شیره انگور ملایر مخلوط شده با ملاس تاهینی برای صبحانه، حتی اگر طبیعی باشد، یک دستور العمل خوشمزه را ایجاد می کند.

همانطور که می دانید فروش شیره انگور در همه جای کشور صورت می گیرد. اما اگر به دنبال خرید شیره انگور طبیعی هستید، روی همین لینک کلیک کنید.

فواید شیره انگور خانگی

 

شیره انگور درجه یک؛ در درجه اول منبع مفید انرژی و کربوهیدرات است. بیشتر نیازهای روزانه به کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن برای متابولیسم را پوشش می دهد.

ما همچنین می توانیم شیره انگور ملایر را به شرح زیر ارزیابی کنیم. حدود 200 گرم شیره انگور ملایر از نظر کالری معادل 1150 گرم شیر، 350 گرم گوشت قرمز و 300 گرم نان سفید است.

شیره انگور ملایر خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و خطر ابتلا به سرطان را به حداقل می رساند. مشکلات پوستی نیز از جمله مواردی است که شهروندان بیشتر از آن شکایت دارند.

شیره انگور مرغوب؛ همچنین از مشکلات پوستی ناشی از الکل، سیگار و اشعه خورشید جلوگیری می کند. اگر به طور منظم هر روز صبح 2 قاشق غذاخوری بنوشید، 80 میلی گرم کلسیم، 2 میلی گرم آهن که برای بدن انسان ضروری و بسیار مهم است، با نیاز انرژی 56 کیلوکالری مطابقت دارد.

 

چگونه شیره انگور  درست کنیم

 

 

آیا می دانید چگونه آب را بجوشانید؟ سپس می توانید شیره انگور  اصل را از ابتدا درست کنید!

 

به صورت آنلاین، می توانید با دستور العمل های مختلفی برای تهیه شیره انگور  اصل خانگی روبرو شوید.

 

اما اگر می‌خواهید سریع‌ترین راه را برای پختن شیره انگور  اصل داشته باشید، به دنبال آن نباشید.

 

در زیر دستور العملی وجود دارد که به شما امکان می دهد تنها در 30 دقیقه از شیره انگور  اصل لذت ببرید - بله، تهیه ملاس خانگی می تواند به همین سرعت و آسان باشد!

 

 

مواد تشکیل دهنده:

 

  • شیره انگور

 

دستور پخت

 

  • در یک قابلمه بزرگ، شیره انگور را به جوش بیاورید.
  • حرارت را کم کنید و اجازه دهید شیره انگور بجوشد.
  • فومی را که به سطح می آید بردارید.
  • به جوشیدن ادامه دهید تا مقدار شیره انگور به نصف کاهش یابد.
  • آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.
  • آن را به یک شیشه استریل شده با یک پوشش دربسته منتقل کنید.

 

 

همین - شما اولین دسته شیره انگور  اصل خود را درست کردید! بله، فقط یک عنصر لازم است. و بله، درست کردن شیره انگور  اصل می تواند بدون دردسر باشد!

 

هنگام تهیه شیره انگور  اصل خانگی در آشپزخانه خود، می توانید از شیره انگور قرمز یا سفید استفاده کنید.

 

 

فواید شیره انگور ملایر برای سلامتی

 

ملاس که به طور سنتی از شکر تهیه می شود، مایعی تیره است که طعم کاراملی تند مشخصی را به غذاهایی که در آن استفاده می شود، می دهد. با این حال، اگر به دنبال چیز متفاوتی هستید، ملاس خرنوب یا انگور را امتحان کنید. از منظر سلامتی، این دو شیرین کننده ممکن است چیز زیادی به رژیم غذایی شما اضافه نکنند، اما ملاس خرنوب انتخاب کمی بهتر از انگور است.

 

ملاس خرنوب به عنوان یک ادویه شیرین برای محصولات نان استفاده می شود. (تصویر: OZ_Media / iStock / Getty Images)

افزایش انرژی

تمام کالری موجود در ملاس خرنوب و انگور از کربوهیدرات ها تامین می شود. یک قاشق غذاخوری از هر دو شیرین کننده حاوی 60 کالری و 14 گرم کربوهیدرات است. برای سلامت کلی، 45 تا 65 درصد کالری خود را از کربوهیدرات ها دریافت کنید. شما در رژیم غذایی خود به کربوهیدرات های بیشتری نیاز دارید زیرا این کربوهیدرات ها منبع انرژی مورد علاقه بدن شما هستند، به خصوص سیستم عصبی شما که شامل مغز شما نیز می شود. کربوهیدرات های مواد غذایی مانند خرنوب و شیره انگور ملایر به راحتی به عنوان نوعی قند جذب می شوند و به سرعت به عنوان منبع انرژی عمل می کنند.

 

مواد معدنی موجود در شیره انگور اعلا

 

شیره انگور ملایر منبع ویتامین یا مواد معدنی نیست، اما یک قاشق غذاخوری ملاس لوبیا ملخ 4 درصد از ارزش روزانه کلسیم و 5 درصد از ارزش روزانه برای آهن را تامین می کند. ملاس لوبیا ملخ اگرچه منبع قابل توجهی از هیچ کدام از مواد مغذی نیست، ممکن است کمی جذب کلسیم و آهن را افزایش دهد. دریافت کلسیم کافی در رژیم غذایی برای سلامت استخوان ها مهم است، در حالی که آهن برای حفظ اکسیژن بدن مورد نیاز است.

 

 

خواص درمانی شیره انگور  خانگی

 

در این قسمت به برخی از خواص درمانی ویژه شیره انگور  محلی می پردازیم. قبل از هر چیز یادتان باشد که نوع کارخانه ای آن با هر برچسبی و ادعایی از ارگانیک بودن به هیچ عنوان مورد تایید و بحث ما نیست.

 

تنظیم فشار خون با شیره انگور  ملایر

 

افزایش هر از گاهی فشار خون طبیعی است. اگر استرس، خسته یا مضطرب هستید، این تعداد ممکن است بالاتر از حد معمول باشد.

با این حال، اگر فشار خون شما همیشه بالای 80/120 میلی متر جیوه (mmHg) باشد، داستان متفاوت است.

 

شیره انگور  درجه یک حاوی پتاسیم است. این ماده معدنی از دو طریق به کاهش فشار خون کمک می کند:

 

  • پتاسیم سدیم اضافی را از بدن دفع می کند.
  • پتاسیم دیواره رگ های خونی را برای شل شدن تحریک می کند.
  • علاوه بر شیره انگور اصل ، منابع دیگری از پتاسیم در غذا وجود دارد. برخی از آنها موز، پرتقال، اسفناج و کلم بروکلی هستند.
  • برای اینکه فشار خون خود را در محدوده طبیعی نگه دارید، وزن اضافی خود را کاهش دهید، رژیم غذایی متعادل داشته باشید، به طور منظم ورزش کنید، تحت هیچ شرایطی الکل ننوشید، سیگار نکشید و استرس را کاهش دهید.

 

 

 

 

با شیره انگور  اصل  خطر کم خونی ناشی از فقر آهن را کاهش دهید

 

حتی قبل از اختراع شکر تصفیه شده، شیره انگور نه تنها به عنوان یک شیرین کننده، بلکه به عنوان یک درمان خانگی برای کم خونی، به ویژه کم خونی ناشی از فقر آهن، مورد استفاده قرار می گرفت.

 

کم خونی فقر آهن یک اختلال خونی است که در آن گلبول های قرمز (RBC) کافی در اطراف وجود ندارد. این به دلیل کمبود آهن در رژیم غذایی است.

آهن نقش مهمی در تولید گلبول های قرمز دارد. گلبول های قرمز اجزای خون هستند که مولکول های اکسیژن را از ریه ها به سلول های مختلف بدن حمل می کنند.

 

زنان باردار در دوران قاعدگی بیشتر در معرض ابتلا به کم خونی فقر آهن هستند.

 

از آنجایی که شیره انگور به طور طبیعی غنی از آهن است، جای تعجب نیست که برای اولین بار برای پیشگیری و معکوس کردن کم خونی ناشی از فقر آهن ساخته شد.

 

با شیره انگور  اصل  اصلی اضطراب و افسردگی را کاهش دهید

 

آیا همیشه احساس اضطراب یا افسردگی می کنید؟

 

شیره انگور  درجه یک را امتحان کنید.

 

علاوه بر تقویت انواع غذاها و نوشیدنی های خوشمزه، می تواند خلق و خوی شما را نیز بهبود بخشد. زیرا شیره انگور  اصل  منبع عالی منیزیم است.

 

کارشناسان بهداشت روان می گویند منیزیم از دو جهت برای مغز مفید است:

 

به آرامش سیستم عصبی کمک می کند. همچنین به کاهش تنش عضلانی ناشی از استرس و اضطراب کمک می کند و در نتیجه به مقابله با درد مفاصل و سردرد کمک می کند.

به افزایش سروتونین در مغز کمک می کند. سروتونین، هورمون شادی، با افزایش احساس شادی و شادی به تثبیت خلق و خو کمک می کند.

اما منیزیم موجود در شیره انگور  اصل  به درمان بی خوابی نیز کمک می کند.

 

اگر احساس اضطراب یا افسردگی می کنید، باید یک شب خوب بخوابید.

 

در غیر این صورت، ممکن است احساسات منفی شما افزایش یابد. مشکل اضطراب و افسردگی این است که می تواند منجر به بی خوابی و ایجاد یک چرخه معیوب شود.

 

هشدار

 

اگر اضطراب یا افسردگی شما را از داشتن یک زندگی طبیعی و سازنده باز می دارد، فوراً به یک متخصص سلامت روان مانند روانپزشک یا درمانگر مراجعه کنید.

 

کاهش علائم یائسگی و سندرم پیش از قاعدگی

 

قبلا گفته شده بود که زنان بیشتر مستعد پوکی استخوان و کم خونی فقر آهن هستند که با شیره انگور  اصل  می توان از هر دوی این موارد جلوگیری کرد.

 

خوب، در اینجا دلیل دیگری وجود دارد که چرا شیره انگور  اصل  برای زنان مفید است: می تواند به مبارزه با علائم ناراحت کننده سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و یائسگی کمک کند.

 

از آنجایی که شیره انگور  اصل  حاوی منیزیم است، می تواند به کاهش علائم فیزیکی مضر PMS، مانند دردهای عضلانی و سردرد کمک کند. می تواند به تسکین علائم روانشناختی PMS مانند نوسانات خلقی کمک کند.

 

بسیاری از علائم PMS در زنان یائسه نیز دیده می شود، بنابراین شیره انگور  اصل  غنی از منیزیم می تواند برای آنها نیز مفید باشد.

 

شیره انگور مالایی نیز سرشار از آنتی اکسیدان است. عدم تعادل هورمونی ناشی از یائسگی می تواند باعث استرس اکسیداتیو در بدن شود و آنتی اکسیدان ها به کاهش آن کمک می کنند.

 

 

 

با شیره انگور  اصل  التهاب مفاصل را کاهش دهید

 

آنتی اکسیدان های موجود در شیره انگور در مبارزه با عفونت ها بسیار خوب است. اگر از آرتروز رنج می برید، بهتر است یک بطری شیره انگور  درجه یک را در انبار یا یخچال خود نگهداری کنید.

 

هنگامی که صحبت از مدیریت علائم آرتریت به میان می آید، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) انتخاب پزشکان و اکثر بیماران هستند.

این به این دلیل است که آنها در کاهش التهاب و درد ناشی از آرتریت بسیار خوب هستند. متأسفانه، NSAID ها اغلب عوارض جانبی وحشتناکی ایجاد می کنند. آنها می توانند باعث خونریزی زخم معده و آسیب به کبد شوند.

 

بنابراین توصیه می شود مصرف NSAID ها را کاهش دهید. همچنین پیشنهاد می شود گزینه های دیگری مانند افزودن شیره انگور غنی از آنتی اکسیدان به رژیم غذایی خود را بررسی کنید.

 

با استفاده از شیره انگور اصل خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

 

 

آنتی اکسیدان های موجود در شیره انگور  درجه یک در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارد. با این حال، کسانی نیز هستند که سرهای زیادی را برمی گردانند. و چیزی جز رسوراترول.

نکته شگفت انگیز در مورد رسوراترول این است که به مبارزه با انواع خاصی از سرطان کمک می کند.

 

رسوراترول به جلوگیری از تقسیم، تکثیر و گسترش سلول های سرطانی کمک می کند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که این آنتی اکسیدان قوی می تواند اثرات درمانی شیمی درمانی و رادیوتراپی را نیز بهبود بخشد.

 

 

قیمت شیره انگور

 

در پایان در مورد قیمت شیره انگور درجه یک یا همان شیره انگور عسلی ملایر، باید به شما بگوییم که اگر آن را از فروشگاهی که محصول محلی و غیر صنعتی ارائه می دهد  و البته شیره انگور مرغوب را برای شما ارسال می کند تهیه کنید ، قیمت آن برای سلامتی تان بیش از طلا خواهد بود!

 

نکات مهم و ضروری در کاشت درخت بادام


نکات مهم و ضروری در کاشت درخت بادام

درخت بادام از نظر شکل ظاهری درختی با برگ های باریک و ??? تا ? متر ارتفاع و متراکم می باشد. بادام ها داخل میوه هایی شبیه به هلو رشد کمی کنند. اگر چه پوشش دور آن ها برای مردم میوه به حساب نمی آید اما این پوسته از نظر تکنیکی، جزء میوه ها محسوب می شود. تا انتهای این مطلب با آلفا نهال همراه باشید.

برای برداشت بادام شیرین، در هنگام کاشت حتماً باید بادام شیرین بکارید. بادام تلخ و شیرین دو نوع متفاوت از بادام هستند. بادام تلخ دارای سیانید می باشد. از کاشتن این نوع بادام خودداری کنید. گروهی دیگر از بادام ها نیز شکوفه های زیبایی می دهند اما منجر به تولید میوه نمی شوند. این دسته از بادام ها نیز فقط به منظور زیبایی ظاهری که دارند، پرورش داده می شوند.

تمام این توضیحات نشان می دهد که قبل از خرید نهال بادام باید در مورد آن تحقیق و جست و جو کرد. کاشت درخت بادام منوط به کشورهای خاورمیانه بوده و در آب و هوای سرد رشد نمی کند.

کاشت درخت بادام و نحوه صحیح پرورش آن

کاشت درخت بادام منوط به مناطقی با شرایط آب و هوایی خاص می باشد. برای پرورش درخت بادام باید نکات لازم در رشد آن را در نظر داشته باشید. در ادامه کلیات کاشت این درخت و روش های مراقبتی از آن را ارائه می کنیم.

همان طور که گفتیم برای کاشت درخت بادام باید نکات متفاوت و نیز شرایط اقلیمی را در نظر گرفت. کاشت این درخت در حیاط خانه های مسکونی نیز امکان پذیر است و می توان از محاسن این درخت بهره برد. اگر قصد کاشت و خرید انواع نهال را دارید با ما همراه باشید.

احداث باغ بادام

آب و هوا:

بادام در آب و هوای مدیترانه ای با تابستانهای گرم ،خشک و زمستانهای معتدل، مرطوب بخوبی رشد می کند. دمای بهینه برای رشد بین ?? تا ?? درجه سانتی گراد (?? و ?? درجه فارنهایت) و جوانه های درخت نیازسرمایی از ??? تا ??? ساعت زیر ??? درجه سانتی گراد (???? ° F) برای شکستن خواب را دارند.

خاک:

درختان بادام در خاک با زهکشی خوب کاشته می شوند. خاک دارای عمق مناسب باید باشد. درختان بادام در انواع گوناگون خاک رشد می کنند و می تواند در خاک شنی، لومی یا خاک رس خاک کاشته شوند. درختان بهترین رشد را در خاک با PH حدود ??? خواهد داشت، هر چند آنها خاک اسیدی، سطح PH خنثی و قلیایی را نیز تحمل می کنند. حفر گودال کاشت حدود دو برابر عمیق تر و عریضتر از تراکم ریشه. گسترش ریشه در گودال و پوشش دهی مناسب ریشه و خاک در نزدیکی تنه حدود هفت سانتی متر بایستی بالاتر از زمین اطراف باشد.

کاشت:

آماده سازی یک محل برای کاشت، تست مناسب خاک و ایجاد گودال گام اول است. بسته به نتایج، اصلاح خاک و ایجاد خاک یکنواخت با استفاده از ادوات کشاورزی در آماده سازی برای کاشت می تواند انجام شود. انتخاب و طراحی یک سیستم آبیاری قبل از کاشت. فاصله درخت بسته به محل، انواع بادام و طراحی شکل باغ تعیین می گردد اغلب باغات در شکل مربع کاشته می شوند. عرض بین ردیف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). فاصله درختان در هر ردیف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). طول ردیف: متغیر می باشد. درختان بادام نیاز به آفتاب کامل دارند، حداقل ? ساعت در روز، نور آفتاب بیشتر به معنی شکوفه دهی بهتر می باشد. رنگ کردن سمت جنوبی از تنه و شاخه های بزرگ با دوغاب آهک از درخت در ببرابر آفتاب سوختی محافظت خواهد کرد.

آبیاری:

آبیاری درخت یک بار در هفته در طول سال اول پس از کاشت لازم است. کاهش آبیاری به هر دو تا چهار هفته در سال های بعدی انجام می گیرد. تنظیم آبیاری برای جلوگیری از غرق شدن ریشه در آب و اجازه یافتن خاک به خشک شدن

نحوه کاشت درخت بادام

برای شروع کاشت درخت بادام, ابتدا نهال را از مغازه خریداری کنید. همچنین می توانید دانه تازه و فرآوری نشده را در خاک بکارید. مکانی که برای کشت بادام انتخاب می کنید، باید آفتاب گیر و از نظر نوردهی مناسب باشد. یعنی امکان جمع شدن آب در اطراف ریشه ها وجود نداشته باشد.

ابتدا خاک و زمینی که می خواهید دانه را در آن بکارید، شخم بزنید. این کار بافت خاک شما را نرم و سبک می کند. آن گاه دانه را در عمق ??? تا ? سانتی متری بکارید و روی آن را با خاک بپوشانید.

بهتر است کاشت درخت بادام بدین روش را در فصل پاییز انجام دهید. این کار سبب می شود دانه زیر خاک، زمستان را به راحتی سپری کند و در فصل بهار جوانه بزند و سر از خاک بیرون آورد.

مکان کاشت دانه بادام را با صفحه مشبک سنگین بپوشانید تا دانه های بادام شما از جویده شدن و خورده شدن توسط سایر جانوران در امان بمانند.

اگر به جای کاشت بادام از نهال بادام استفاده کردید و آن را از بیرون خریداری نمودید، باید حفره ای را در باغ یا باغچه برای کاشت نهال ایجاد کنید. این حفره از گلوله ریشه نهال باید بزرگ تر باشد. قبل از کاشت، کل خاک را شخم بزنید تا خاک زیر نهال سفت نباشد. همچنین در صورت تمایل می توانید در هنگام شخم خاک، کمی ماسه به آن اضافه کنید. با این کار، زهکشی خاک به خوبی انجام می شود.

نهال را در همان عمقی بکارید که زمان خرید در همان عمق کاشته شده بود. بادام هایی نیز هستند که خودلقاحی را به تنهایی انجام نمی دهند. بنابراین باید چند نهال بادام را در کنار هم داشته باشید تا درخت میوه دهد. قبل از خرید این موضوع را با فروشنده در میان بگذارید و از خرید نهالی که به تنهایی میوه نمی دهد، خودداری کنید. اگر می خواهید چند نهال را در باغچه یا باغ بکارید، باید فاصله بین آن ها از یکدیگر ? تا ? متر باشد.

مقدمات قبل از کاشت بادام

قبل از کاشت درختان بادام باید بادشکن موثری ایجاد شود. برای این کار می توان از ردیفهای درخت و یا کمر بند حفاظتی مصنوعی استفاده کرد. بادشکن مصنوعی هزینه زیادی دارند ولی از همان موقع احداث قابل استفاده است در حالیکه کاشت درخت به عنوان بادشکن از سال سوم که درختها بزرگ می شوند موثر خواهد بود از بین بادشکن هایی که برای بادام استفاده می شوند درختان سرو بهتر از بقیه هستند. تقویت خاک : قبل از کاشت درخت بادام 200 کیلو ازت و 200 کیلو گرم فسفر در هر هکتار به زمین داده می شود.

نحوه‌ی کاشت درخت بادام

هنگام پرورش درختان بادام، بهتر است بدانید که این درختان، خاک بیش از حد مرطوب را تحمل نمی‌کنند و به شدت به سرمازدگی در بهار حساس هستند. بادام در زمستان‌های معتدل و مرطوب و تابستان‌های گرم و خشک در آفتاب کامل رشد می‌کنند. اگر منطقه‌ی شما این پارامترها را نداشته باشد، بعید است که درخت بادام به شما میوه‌ای بدهد.

علاوه بر این، تعداد کمی از درختان بادام، خودبارور هستند و بنابراین برای تولید میوه به گرده‌افشانی بین گلهای نر و ماده نیاز دارند؛ پس شما باید حداقل دو درخت بکارید. اگر محل کاشت درخت در سطح بالایی قرار داشته باشد، حتی می‌توانید دو درخت بادام را در یک نقطه‌ی واحد بکارید؛ در این حالت درختان با هم رشد می‌کنند و بهم می‌پیوندند و به گل‌ها اجازه داده می‌شود تا گرده‌افشانی کنند.

درختان بادام ریشه‌ی عمیق دارند و باید آن‌ها را در محیط‌های شنی عمیق، حاصلخیز و با زهکشی مناسب کاشت. درختان بادام باید با فاصله‌ی ? تا ? متر مربع از هم کاشته شوند و علی‌رغم اینکه درختان به خشکی مقاوم هستند، باید آبیاری شوند. استفاده از نیتروژن و کود آلی، به رشد آن‌ها کمک می‌کند. این درختان نیاز زیادی به پتاسیم و فسفر دارند.

برای کاشت درخت بادام، حفره‌ای بیشتر از عمق لازم حفر کنید و مطمئن شوید که ریشه‌ها به‌راحتی در عمق حفره قرار می‌گیرند، ریشه های نهال را قبل از کاشت صاف کرده و ناحیه پیوند شده را ?? تا ?? سانتی متر بالای خاک قرار دهید. پس از عملیات کاشت، نهال ها را به‌ صورت عمیق آب دهید. درصورتی‌که محیط زندگی شما بادخیز است، می‌توانید نهال بادام را به یک ستون یا تکیه‌گاه (قیم) ببندید اما پس از گذشت حدود یک سال، تکیه‌گاه آن را بردارید تا درخت رشد مناسبی داشته باشد.

دقت کنید که قبل از کاشت، باید به ریشه‌ها به اندازه‌ی کافی آب داده شود. اطمینان حاصل کنید که ریشه‌ها قبل از قرارگرفتن در زمین، کاملاً مرطوب هستند تا منجر به شروعی خوب برای رشد آن‌ها شود. حفره‌ای که برای ریشه ایجاد می‌کنید باید برای جای گرفتن کل ریشه گسترده و عمیق باشد، به‌طوری‌که ریشه خم نشود. مانند بسیاری از درختان خشکباری، بادام نیز نسبت به دست‌کاری ریشه حساس است؛ بنابراین هرگز نباید آن‌ها را کوتاه کرد و یا آن‌ها را مجبور کرد داخل سوراخی جای‌داده شوند که به اندازه‌ی کافی بزرگ نیست. تا همان اندازه‌ای که هنگام شکل‌گیری نهال در خاک قرار داشته را باید در خاک قرار دهید. باید تفاوت رنگ قابل‌توجه بین ریشه‌ها و بقیه‌ی گیاه را ببینید که نشان می‌دهد کدام قسمت باید در خاک مدفون باشد. این موضوع برای گیاهان ریشه‌ای برهنه و درختان گلدانی یکسان است.

هنگام پرکردن حفره، خاک باید کاملاً در اطراف ریشه فشرده شود. پس از دوباره پرشدن حفره، باید به نهال خود حدود ? لیتر آب بدهید تا در خانه‌ی جدید خود قرار بگیرد. در این مرحله می‌توانید با افزودن مقداری کود حاوی فسفر بالا، به ریشه های درخت خود کمی نیرو بدهید. اگرچه بهتر است در صورت کاشت در پاییز، تا بهار صبر کنید و سپس کوددهی را انجام دهید.

نگه داری از درخت بادام

در سال اول کاشت درخت بادام, باید به نهال بسیار آب دهید. به گونه ای که در طی تابستان و گرما، هفته ای یک مرتبه آن را غرق آب کنید. همچنین می توانید به نهال خود، تقویت کننده ای استاندارد بدهید. هر چند وقت یک بار نهال را از نظر آفات شامل کرم ها، شته ها و… چک کنید. در صورت ضرورت می توانید این آفات را با صابون های حشره کش استاندارد کنترل کنید. شکوفه های بادام بسیار شیرین هستند و از این رو زنبورهای بسیاری را به سمت خود جذب می کنند. بنابراین نگران زیاد شدن زنبورها در اطراف بادام نباشید. این همان اتفاق خوبی است که باید برای درخت شما بیفتد.

برای درخت بادام یک عفونت قارچی وجود دارد. درخت بادام در طی این عفونت، برگ هایش قهوه ای شده و به سمت بالا برمی گردد. در صورت رویت چنین نشانه هایی، بدون درنگ برگ های آلوده را بکنید و از درخت بادام حذف کنید. سوزاندن این برگ ها نیز ایده خوبی برای جلوگیری از رشد قارچ ها می باشد. هر برگ افتاده در اطراف درخت را با وسیله ای مانند چنگک جمع کنید. اگر موفق نشدید عفونت قارچی را کنترل کنید، درخت بادام را باید با بوراکس اسپری کنید. این شیوه برای درمان قارچ بسیار مناسب است.

هرس کردن مختصر و مرتب درخت بادام سودمند است و انجام نادرست آن خطرات و اشکالات زیادی را در پی دارد. هرس نامناسب میتواند منجر به نابودی درخت بادام شود. بهتر است برای هرس آن از افراد متخصص کمک بگیرید.

نحوه آبیاری درختان بادام

آبیاری از مهمترین عملیات مرحله داشت درختان بادام است و موجب بهبود رشد و افزایش عملکرد می شود زیرا مقدار بارندگی در فصل تابستان در مناطق کشت بادام کافی نیست کیفیت آبیاری نیز اهمیت زیادی دارد آبی که حاوی مقدار زیادی نمک است بخصوص در خاکهای رسی کم عمق نباید برای آبیاری استفاده شود. درختان بادام نباید با روش آبیاری بارانی آبیاری شوند زیرا برگ های بادام نسبت به نمک خیلی حساس است. روشهای معمول آبیاری در درختان بادام، آبیاری سطحی و آبیاری قطره ای هستند از آبیاری قطره ای معمولاً در زمینهای ناهموار استفاده می شود.باید توجه داشت که در صورت عدم وجود زهکش مناسب خاک و غوطه ور شدن ریشه های درخت در آب به مدت طولانی باعث پوسیدگی ریشه های درخت بادام خواهد شد.

نحوه برداشت بادام

میوه های بادام را می توان به صورت سبز (چغاله) و یا خشک برداشت کرد . میوه های بادام رقم کاغذی (پوست نازک) نیز در مرحله سبز به منظور مصرف مستقیم برداشت می شود. برداشت میوه های خشک از نیمه دوم مرداد تا اواخر مهر صورت می گیرد. میوه های بادام در باغاتی که آبیاری نمی شوند زودتر از باغاتی که آبیاری می شوند می رسند. در باغات جدید بادام که به صورت مکانیکی برداشت می شوند موارد زیر باید رعایت شود. فاصله مناسب کشت ، فرم دهی مناسب درخت مثلاً فرم گلدانی، مسطح بودن سطح زمین ، کاشت رقمی با عادت رشد عمودی ، دقت در تعیین تاریخ برداشت در ارتباط با زمان رسیدن و شرایط خاک به منظور جدا شدن بهتر میوه های باغهای بادام اغلب دو هفته قبل از برداشت آبیاری می شود.

سطح خاک باید تا حد امکان صاف و عاری از علفهای هرز باشد، درختها توسط دستگاه نیشکر تکان داده شده و میوه ها بر روی زمین می ریزند، سپس میوه ها توسط دستگاههایی که دارای بازوهای مکنده هستند جمع آوری می شود. مقدار عملکرد بادام در هر هکتار از یک تا دو تن (بدون پوست سبز) متغیر است، که به عملیات زراعی از جمله آبیاری و نوع رقم بستگی دارد.

پس از برداشت بادام پوست سبز آن جدا می شود.ماشین هایی که برای بادام پوست سخت بکار می روند برای بادام های پوست نازک و پوست کاغذی مناسب نیستند و در صورت استفاده از این ماشین ها باید تنظیم آنها عوض شود. سپس میوه ها در معرض آفتاب به مدت 3 تا 4 روز خشک می شوند تا مقدار رطوبت آنها به 8 تا 5/8 درصد کاهش یابد. احتمالاً در انبار نیز رطوبت میوه ها حدود یک درصد کاهش می یابد. نگهداری بادام های پوست نارک به علت کپک زدگی مشکل است.

نحوه هرس درخت بادام

در باغ‌های قدیمی هرس از طریق قطع شاخه‌های خشک و پاجوش‌ها انجام می‌گیرد. در باغ‌های جدید که براساس اصول باغبانی‌کاشته شده‌اند دو نوع هرس انجام می‌شود :

  1. هرس شکل

هرس شکل بادام معمولاً جامی است.در رقم‌هایی که شاخه‌های آن تمایل به رشد افقی دارند درخت را پا‌بلند می‌گیرند و آن‌را از 120 سانتی‌متری قطع می‌کنند ولی در رقم‌هایی که شاخه‌ها رشد عمودی دارند مانند رقم «محب علی» طول تنه را 60 تا 100 سانتیمتری می‌گیرند. در سال دوم بالا‌ترین جوانه روییده از پایین محل قطع را به عنوان جایگزین تنه اصلی انتخاب کرده و آن را بالاتر از بقیه شاخه‌ها هرس می‌کنند و بقیه شاخه‌ها را در چهار طرف این محور و کوتاه‌تر از شاخه جایگزین هرس می‌کنند را حدود 30 سانتی‌متر می‌گیرند.

در سال سوم شاخه‌های فرعی درجه یک را به طول30 سانتی‌متر نگه می‌دارند و بقیه شاخه‌ها را سربرداری می‌کنند. در سال چهارم اسکلت درخت تشکیل می‌شود و دیگر سربرداری انجام نمی‌گیرد.زمان انجام هرس اسفندماه و در هنگام خواب درخت است.

  1. هرس سالیانه

درخت بادام چندان نیاز به هرس سالیانه ندارد و در هر دو تا سه سال یکبار شاخه‌های خشک و نابجا و آفت‌زده قطع می‌شوند البته پاجوش‌ها هر ساله حذف شود.

https://alphanahal.ir/almond-seedlings/

مشخصات فنی بهترین آسیاب قهوه صنعتی بزرگ به همراه مقایسه قیمت و مقایسه برندهای آسیاب قهوه صنعتی و نیمه صنعتی ایرانی و خارجی


مشخصات آسیاب قهوه صنعتی بزرگ (صنعتی- نیمه صنعتی)

مشخصات فنی بهترین آسیاب قهوه صنعتی بزرگ به همراه مقایسه قیمت و مقایسه برندهای آسیاب قهوه صنعتی و نیمه صنعتی ایرانی و خارجی

اگر دنبال یک آسیاب قهوه صنعتی بزرگ و خوب هستید پیشنهاد می کنم در ادامه با ما همراه باشید. ما قصد داریم مشخصات آسیاب قهوه صنعتی خوب را شرح بدیم و بعد از آن، انواع آسیاب قهوه صنعتی و نیمه صنعتی را معرفی کنیم. آخرین مورد هم، مقایسه قیمت آسیاب قهوه صنعتی و نیمه صنعتی است که شما را برای یک خرید مطمئن و تضمین شده راحت می کند.

d6_2p47.jpg

مشخصات آسیاب قهوه صنعتی بزرگ خوب

اول هر چیز برای انتخاب یک آسیاب قهوه صنعتی خوب باید آگاهی و اطلاعات خوبی از مشخصات آن داشته باشید. به همین دلیل ما ابتدا ویژگی های مهم و خوب یک آسیاب قهوه صنعتی را شرح می دهیم تا شما با مطالعه این اطلاعات، با خیال راحت بتوانید از بین برندهای خارجی و ایرانی بهترین آسیاب قهوه صنعتی را انتخاب کنید. برخی از مشخصات بهترین آسیاب قهوه نیمه صنعتی و صنعتی عبارتند از:

  • داشتن فن خنک کنندگی یک ضرورت مهم برای آسیاب های صنعتی ونیمه صنعتی است. شاید بپرسید چرا؟ اگر شما دستی بر آسیاب قهوه داشته باشید و اگر در طولانی مدت نیاز باشد این کار انجام بدید این مساله را می دانید که دستگاه آسیاب هر چقد رهم که قدرتمند باشد، باز هم بر اثر عملکرد، گرما و حرارت تولید می کند و این موضوع برای همه دستگاه ها اجتناب ناپذیر است! مگر اینکه از یک فن خنک کنندگی بهره ببرند! این مساله به راحتی می تواند بر روی آسیاب قهوه هم تاثیرگذار باشد و پودر قهوه شما را برشته و یا سوخته کند؛ که قطعاً نتیجه نهایی نامطلوب خواهد بود. حالا تصور کنید مقدار زیادی قهوه را بخواهید در مدت زمان کمی آسیاب کنید. بر اثر این مشکل مجبورید، کار را متوقف کنید و تا زمان خنک شدن دستگاه منتظر بمانید! این مساله اصلاً خوشایند نیست و زمان و انرژی شما را هدر می دهد. به همین دلیل برای خرید گرایندر صنعتی به این مساله توجه ویژه داشته باشید.
  • قدرت موتور در خرید آسیاب قهوه صنعتی یا نیمه صنعتی یک اصل است. همانطور که می دانید این آسیاب ها برای آسیاب حجم زیادی از قهوه مورد استفاده قرار می گیرند از این رو باید قدرت موتور بالایی داشته باشند تا به راحتی بتوانند در کمترین زمان ممکن دانه های سخت قهوه را آسیاب کنند. این مساله به عمر و دوام دستگاه هم کمک زیادی می کند.
  • پرتی قهوه در آسیاب های صنعتی و زیاد بسیار حائز اهمیت است. زیرا قهوه یک محصول وارداتی گران می باشد و باید در زمان آسیاب کمترین پرتی وجود داشته باشد در غیر این صورت مقرون به صرفه نیست! اکثر دستگاه های آسیاب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتی را بین هر آسیاب تا آسیاب بعدی دارند و این مقدار پرتی قابل توجه است بخصوص زمانی که تعداد دفعات آسیاب قهوه زیاد باشد. سوال اینجاست آیا آسیابی وجود دارد که پرتی آن کمتر از این میزان و یا صفر باشد؟ در جواب باید گفت: بله! برخی از برندهای ایرانی با تکنولوژی روز توانسته اند این مشکل را به حداقل برسانند و صرفه جویی اقتصادی ایجاد کنند مانند آسیاب قهوه صنعتی یوکار که توانسته در نمونه صنعتی و نیمه صنعتی خود این مشکل را به صفر برساند.
  • مخزن بزرگ و قابل شستشو هم یکی دیگر از ویژگی های خوب و مهم گرایندرهای صنعتی و نیمه صنعتی قهوه می باشد. در آسیاب های بزرگ قهوه لازم است مقدار زیادی از دانه های قهوه آسیاب شوند و هر چقدر مخزن ظرفیت بیشتری داشته باشد سهولت کار بهتر خواهد بود. علاوه بر این باید بعد از هر مرتبه آسیاب ذرات باقی مانده از آسیاب های قبلی از محفظه به خوبی پاک شوند زیرا می توانند در طعم و مزه آسیاب های جدید تاثیر بگذارند. به همین دلیل برای خرید، آسیاب ها با مخزن بزرگ تر و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت توصیه می شود.
  • تنوع در تعداد درجات برای آسیاب پودرهای نرم تر و زبرتر بسیار حائز اهمیت است. همانطور که می دانید دستگاه های زیادی برای دم آوری قهوه مورد استفاده قرار می گیرند. هر کدام از این قهوه سازها نیاز به آسیاب مخصوصی دارند و در نتیجه گرایندر صنعتی یا نیمه صعتی باید بتواند انواع آسیاب قهوه را پوشش دهد در غیر این صورت کار شما مطلوب نخواهد بود. این مساله برای قهوه فروشی ها، کافی شاپ ها و ... اهمیت بیشتری دارد.
  • تیغه ها و نحوه آسیاب آنها به گونه ای باید باشد که خروجی، یک اسیاب یکدست و خوب باشد. اغلب تیغه های فولادی و استیل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما باید در نظر داشته باشید نحوه قرار گیری تیغه ها است که می تواند خروجی را تعیین کند. از این رو در زمان خرید به هر دو مساله مقاومت تیغه و عملکرد آن توجه داشته باشید.
  • زیبایی ظاهری و کیفیت جنس بدنه هم یکی دیگر از مواردی است که باید مورد بررسی قرار گیرد. در نظر داشته باشید با گذشت زمان لکه های کثیفی و باقی ماندن ذرات قهوه بر روی بدنه اجتناب ناپذیر هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد این مساله به راحتی قابل حل است در غیر این صورت ظاهر دستگاه بسیار زشت و نامطلوب خواهد شد. این مساله برای کافی شاپ ها و قهوه فروشی ها که دستگاه آسیاب به عنوان دکوراتیو فضای کار آنها، نیز مورد استفاده قرارمیگیرد ضرورت بیشتری دارد. بهتر است جنس بدنه فلزی و با پوشش رنک النرواستاتیک مقاوم باشد.
  • داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش هم یکی از موارد مهمی است که متاسفانه کمتر به آن توجه می شود. اکثر افراد برای خرید آسیاب این فاکتور مهم را در نظر نمی گیرند و در آینده ای نه چندان دور باید هزینه های گزافی بابت این ناآگاهی بپردازند. زیرا بیشتر برندهای خارجی آسیاب قهوه، فاقد گارانتی و خدمات پس از فروش هستند از این رو شما در صورت خرابی یا نیاز به تعمیر قطعه باید هزینه های زیادی بپردازید. همچنین در برخی از موارد به خاطر موضوع تحریم قطعات آن دستگاه در داخل کشور موجود نیست و یا در صورت وجود هزینه های نجومی دارد. از این رو توصیه ما قبل از خرید، توجه به فاکتور خدمات پس از فروش و گارانتی است.
  • قیمت گرایندر قهوه صنعتی باید نسبت به عملکرد و کارایی آن منطقی و منصفانه باشد. لزوماً هر آسیاب قهوه ارزان قیمت، حرفه ای و مناسب نیست و برعکس! شما باید فاکتورهای ذکر شده را به همراه قیمت مدنظر داشته باشید. برخی از گرایندها حتی با داشتن کمترین امکانات قیمت بالایی دارند و خرید آنها مقرون به صرفه نیست!

 

بهترین آسیاب قهوه صنعتی بزرگ ایرانی

با توجه با فاکتورهای گفته شده برای انتخاب بهترین گرایندر قهوه صنعتی بزرگ ایرانی و خارجی توصیه می شود از بهترین برندهای ایرانی استفاده کنید تا در صورت مشکل به راحتی بتوانید با کمترین هزینه آن را رفع کنید. اما شاید بپرسید آیا آسیاب قهوه صنعتی ایرانی با همه این فاکتورها وجود دارد؟ آیا آسیاب های قهوه ایرانی قابل رقابت با برندهای خارجی هستند؟ درجواب باید گفت: بله!

برخی از برندهای ایرانی همانند آسیاب قهوه صنعتی و نیمه صنعتی یوکار وجود دارند که توانسته اند همه فاکتورهای خوب را یکجا داشته باشند. همچنین آسیاب قهوه یوکار با داشتن گارانتی، نماینده  و خدمات پس از فروش در کشور توانسته رضایتمندی مشتریان زیادی را در کارنامه خود داشته باشد. برای مشاهده مشخصات فنی این محصول و یا  قیمت دستگاه آسیاب قهوه صنعتی  می توانید با سرچ همین کلمه (آسیاب قهوه صنعتی یوکار)  دراینترنت به صفحه مربوطه آن وارد شوید. همچنین این مجموعه توانسته در زمینه تولید آسیاب قهوه نیمه صنعتی هم پیشرو باشد. قیمت آسیاب قهوه نیمه صنعتی یوکار کمی ارزان تر از مدل صنعتی آن می باشد اما از نظر عملکرد نسبت به مدل صنعتی کاملاً یکسان است.

منبع: https://sadebegir.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85/